Sıfır Atık Projesi başlatıldı

• 30 Ocak 2023
Burhaniye Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, Burhaniye Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi işbirliğiyle “Sıfır Atık Projesi” başlattı.

Burhaniye Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü’yle Burhaniye Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi işbirliğiyle başlatılan “Sıfır Atık Projesi” için çalışmalar devam ediyor. Burhaniye Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin müdürü Kadriye Atak’ın ve öğrencilerinin başlattığı sosyal sorumluluk çalışması kapsamında kıyafet ve kırtasiye yardımı toplandı. Kırtasiye malzemesi, kitap, ayakkabı, mont, kaban gibi kullanılabilir durumdaki eşyalar, ihtiyaç sahibi vatandaşların faydalanması için Sosyal Market’e teslim edildi.