Uğur Mumcu ölümünün 30’ncu yıldönümünde Akhisar’da unutulmadı

• 30 Ocak 2023
Akhisar Belediyesi, gazeteci ve yazar Uğur Mumcu’yu katledilişinin 30. yıldönümünde andı.

Akhisar Belediyesi Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen anma programına, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, CHP İl Başkanı İsmail Çalışkan, CHP Akhisar İlçe Başkanı Umut Çavuş, Kadın ve Gençlik Kolları başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle çok sayıda vatandaş katıldı. Anma programında konuşan Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Uğur Mumcu’yu anma programına hepiniz hoş geldiniz. Biz, bugüne kadar çok güzel işler başardık, bunlardan biri, Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi. Akhisarlılar için burası 1.200’ün üzerinde öğrencinin eğitim aldığı, kadınların ürettiklerini satarak gelir elde ettiği, folklor oyunlarının oynandığı, modern dansların öğretildiği bir kültür ve sanat merkezi hâline geldi. Herkes buradan bahsederken defalarca Uğur Mumcu’yu anıyor,” dedi.