Uğur Mumcu Saray Belediyesi’nde unutulmadı

• 30 Ocak 2023
Saray Belediyesi, Uğur Mumcu’yu anma etkinliği düzenledi.

Gazeteci ve yazar Uğur Mumcu, katledilişinin 30. yıldönümünde Saray Atatürk Kültür Merkezi’nde anıldı. Anma etkinliğinde, Uğur Mumcu’nun 1987 yılında Dikili’de yaptığı konuşmanın yer aldığı sinevizyon gösterimi yapıldı. Anma etkinliği, Salih Demirci ve Gökhan Esen’in müzik dinletisiyle devam etti. Anma etkinliğine, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, CHP Saray İlçe Başkanı Akın Aytaç, CHP Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Abdül Taşyasan, Saray Belediye Başkan Yardımcısı Fuat Ünal, CHP Saray İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeliha Neşeli, CHP Saray İlçe Gençlik Kolları Başkanı Alper Çarıkçı, Atatürkçü Düşünce Derneği Saray Şube Başkanı Metin Durak, Saray Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Arif Naci Öngören, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve Uğur Mumcu’nun dostları katıldı.