Yıldız Gençler Kış Kampı başladı

• 30 Ocak 2023
Lüleburgaz Belediyesi’nin desteğiyle düzenlenen “Yıldız Gençler Kış Kampı” başladı.

Lüleburgaz Belediyesi Gençlik Meclisi işbirliğiyle düzenlenen “Yıldız Gençler Kış Kampı”, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğü’nün Dereköy Yıldız Dağları Tabiat Eğitim Merkezi’nde başladı. 26 kişilik grupların katılacağı kamp 2 Şubat’a kadar sürecek. Kampta, gençler için atölye çalışmaları gerçekleştirecek. Gençler, telefonlardan ve teknolojik cihazlardan uzakta, doğanın içinde hem eğleniyor hem de eğitim alıyor. AFAD tarafından temel afet farkındalık eğitimi, Yıldız Dağları’nı tanıyalım ve tasarım odaklı düşünme gibi birçok alanda eğitim veriliyor.