Zaman Tüneli sergisi açıldı

• 30 Ocak 2023
Finike Belediyesi, nostaljik ürünlerin sergilendiği “Zaman Tüneli” sergisini açtı.

Nostaljik ürünlerin sergilendiği “Zaman Tüneli” sergisinin açılışına, Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, İlçe Jandarma Komutanı Murat Kemal Karayaka, Finike Belediyesi başkan yardımcıları Sıdıka Gökyar Kızılca, İsmet Çetin, meclis üyeleri Ali Bağrıyanık, Arif Ertuğ ve vatandaşlar katıldı. Sergi, bir ay boyunca vatandaşların ziyaretine açık olacak. Sergide, tarihî bakır tepsilerden vazolara, yemek kaplarından tarım aletlerine, eski radyolardan sinema aletlerine, motosikletlerden nostaljik telefonlara kadar birçok ürün sergileniyor. Başkanı Mustafa Geyikçi, “Geçmişten günümüze ışık tutan birçok ürünün bulunduğu “Zaman Tüneli” sergisini açtık. İlçemize ait yöresel ürünler, ilçemizde kullanılan sinema aletleri, motosiklet tutkunlarının bugüne kadar koruduğu klasik motosikletler, nostaljik radyolar, telefonlar gibi birçok ürün burada. Şekerci Han’da bir ay boyunca açık kalacak sergimize tüm halkımız davetlidir,” dedi.