Aydında altyapı çalışmaları devam ediyor

• 9 Ocak 2023
Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Söke genelinde hummalı bir çalışma yürütüyor. Söke’nin Savuca, Yenidoğan ve Hisartepe Mahalleleri’nde kanalizasyon altyapı çalışmaları sürüyor. Atburgazı ve Tuzburgazı Mahalleleri’nde de içme suyu altyapı çalışması yapılıyor. Güllübahçe Mahallesi’nde de çalışmalar devam ediyor. Çalışmaların toplam maliyeti yaklaşık 206 milyon TL. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, vatandaşların hayat kalitesini yükselten çalışmalara devam edeceklerini belirtti.