Ayvalık Belediyesi, 2022 yılında 342 etkinliğe imza attı

• 9 Ocak 2023

Ayvalık Belediyesi, 2022 yılında vatandaşlar ve turistler için 342 etkinlik düzenlendi. Sadece mahallî ve ulusal günlerde yirmi etkinlikle 2022 yılına damgasını vuran Ayvalık Belediyesi Kültür Müdürlüğü, yaz konserleri kapsamında 37 konser gerçekleştirdi. Büyük Park’taki amfi tiyatroda da 44 etkinlik düzenlendi. Restorasyon çalışmalarının ardından Ayvalık’ın kültür-sanat yaşamına kazandırılan Vural Sineması Nejat Uygur Sahnesi’nde sekiz yerel konser düzenlendi ve 34 tiyatro oyunu sergilendi. Ayvalık Belediyesi Tiyatrosu’nun kurulmasıyla birlikte iki yetişkin oyunu ve çocuk oyunları da sahnelendi. Nejat Uygur Sahnesi’nde 54 etkinlik seyirciyle buluştu.