Başkan Erkiş semt pazarını ziyaret etti

• 9 Ocak 2023
Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, saha çalışmaları kapsamında semt pazarını ziyaret etti.

Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, CHP Saray İlçe Başkanı Akın Aytaç, Saray Belediye Başkan Yardımcısı Fuat Ünal, CHP Saray İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeliha Neşeli ve ilçe örgütüyle beraber bir dizi temasta bulundu. Pazarcı esnafına iyi seneler dileyen Başkan Erkiş, vatandaşların isteklerini ve sorunlarını dinledi. Başkan Özgen Erkiş, “Pazarda, ekonominin nabzını tuttuk, hemşerilerimizin talep ve önerilerini dinledik. Aile Destekleri Sigortası’nı vatandaşlara anlattık. ‘Halk İçin Halka Beraber’ sloganını çalışmalarımıza dahil ediyoruz,” dedi.