Bayraklılara kentsel danışmanlık hizmeti

• 9 Ocak 2023
Bayraklı Belediyesi Halk Konut Bilgilendirme Ofisi, kentsel dönüşüm projelerine danışmanlık hizmeti veriyor.

Bayraklı Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarını sürdürüyor. Beş mahallede revizyon imar planı tamamlandı. Bireysel-kentsel dönüşüm projelerine ücretsiz rehberlik hizmeti vererek vatandaşların yüzünü güldüren ekipler, süreç hakkında vatandaşları bilgilendiriyor. Bayraklı Belediyesi, İzmir depremi sonrasında imkânlarını seferber ederek bilgilendirme ofisleriyle vatandaşların yanında oldu, ağustos ayında kurulan Halk Konut Bilgilendirme Ofisi aracılığıyla depremzedeleri yalnız bırakmadı. 5.120 kişinin ziyaret ettiği merkezde, 102 bina için bilgilendirme toplantısı yapıldı.