Beceri Temelli Eğitim Merkezi’nin ikincisinin temeli atıldı

• 9 Ocak 2023
Yenişehir Belediyesi, Beceri Temelli Eğitim Merkezi’nin ikincisinin temelini attı.

“Erken Çocukluk Gelişimi Projesi; Yenişehir Modeli” kapsamında Beceri Temelli Eğitim Merkezi’nin ikincisinin temeli atıldı. Yenişehir Belediyesi, 2021 yılında Fuat Morel Mahallesi’nde hizmete açtığı Ömer Faruk İlbilgen Beceri Temelli Eğitim Merkezi’nden sonra Menteş Mahallesi’de Mehmet Sadık Gürsoy Beceri Temelli Eğitim Merkezi’yle 3-6 yaş arasındaki çocukların gelişimine destek verecek. Beceri Temelli Eğitim Merkezi’nde, “Her Çocuk Farklıdır, Her Çocuk Başarabilir, Her Çocuk Fark Yaratabilir” sloganıyla çocuklara bireysel eğitim programları hazırlanarak eğitim veriliyor. Marmara Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü’nün danışmanlığında eğitim veren Beceri Temelli Eğitim Merkezi’nde, fen bilimi ve doğa bilimleri, hayal ve tasarım, oyun ve hareket, algoritmik düşünme ve kodlama, matematik, sanat ve estetik, orff ritim ve müzik, felsefe, yaratıcı drama, yabancı dil ve bilgi okuryazarlığı atölyeleri düzenleniyor.