Beşiktaş’ta Hanuka Bayramı heyecanı

• 9 Ocak 2023
Beşiktaş Belediyesi, Musevi vatandaşların Hanuka Bayramı’nı kutladı.

Beşiktaş Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen etkinlikle Musevi vatandaşların Hanuka (Işıklar) Bayramı’nı kutladı. Bebek Parkı’ndaki kutlama etkinliği, Türk Yahudi Toplumu Eş Başkanı İshak İbrahimzadeh’in konuşmasıyla başladı. Kutlamaya katılan vatandaşlara, Hanuka’nın sembollerinden “Ponçik” dağıtıldı. Aynı gün Noel Yortusu nedeniyle kiliseleri ziyaret eden Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, “Musevi komşularımızın Hanuka Bayramı’nı kutluyor, yakacağımız Hanuka mumlarından yayılan ışığın insanlığı aydınlatmasını, kentimize ve ülkemize sevgi, barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum,” dedi.