Büyükçekmece Belediyesi, ağaç dikim etkinliği düzenledi

• 9 Ocak 2023

Büyükçekmece’de geleneksel hâle gelen ağaç dikim etkinliğine, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, belediye başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri Tuncay Tuna, Fatih Çınar, Nevzat Sezen katıldı.  Mimaroba Mahallesi, Çarmıklı Caddesi’ne manolya ve ginkgo ağacı dikildi. Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, “Bugün 2022 yılının son günü. Yılın son icraatını gerçekleştirdil.. Çarmıklı Caddesi’ndeki ağaçlandırma çalışmalarını tamamladık,” dedi.