Çankaya Belediye’sinin kurslarına yoğun ilgi

• 9 Ocak 2023
Çankaya Belediyesi’nin ücretsiz kursları yoğun ilgi görüyor

Çankaya Belediyesi’nin düzenlediği ücretsiz kurslar kapsamında 6., 7., ve 8. sınıf öğrencileri fen bilgisi, sosyal bilgiler, Türkçe ve matematik derslerini Bademlidere, Sokullu, Birlik ve Esat Çankaya Evleri’nde; 10., 11. ve 12. Sınıf öğrencileriyle mezun öğrenciler ise, fizik, kimya, biyoloji, matematik, Türkçe/edebiyat, coğrafya, tarih ve felsefe derslerini Yıldız, 100. Yıl, Bayraktar, Cebeci ve Öveçler Nazım Hikmet Çankaya Evleri’nde alıyor. Seviye tespit sınavının ardından öğrencilerine seviyesine uygun sınıflarda haftalık ders programı oluşturuluyor. Dersler, uzman branş öğretmenleri tarafından veriliyor. Çankaya Belediyesi’nin kurslarıyla sınavlara hazırlanan gençler, rehberlik ve psikolojik danışmanlık hizmetinden de yararlanabiliyor.