Ceyhan Belediyesi ihtiyaç sahiplerinin yanında

• 9 Ocak 2023
Ceyhan Belediyesi’nin sosyal belediyecilik kapsamında yaptığı çalışmalar 29.000 aileye ulaştı.

İlçe genelinde gıdadan ev eşyasına, hasta bezinden çocuk mamasına, tekerlekli sandalyeden çölyak hastalarına özel gıda kolisine kadar sosyal destek hizmetinde bulunan Ceyhan Belediyesi, imkânlarını vatandaşlar için kullanmaya özen gösteriyor. Ceyhan’da emanetin emin ellerde olduğuna dikkat çeken Başkan Hülya Erdem, “‘Kadın Eli’ ekibimiz aracılığıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara dost elimizi uzattık, gıda kolisi, gıda çeki, tekerlekli sandalye, hasta yatağı, hasta bezi, çocuk maması ve kıyafet yardımında bulunduk. Ayrıca ev eşyası, ev onarımı desteği verdik. Çölyak hastalarına özel gıda kolisi ulaştırdık,” dedi.