Dudullu Metro hattının yapımı tamamlandı

• 9 Ocak 2023
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, “150 Günde 150 Proje” kapsamında 13 istasyonlu Dudullu-Bostancı metro hattının yapımını tamamladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, “150 Günde 150 Proje” sloganıyla başlattığı hizmetler serisinin finalini 190. hizmetle yaptı. 14.3 kilometre uzunluğunda, 13 istasyonlu Dudullu-Bostancı metro hattının yapımı tamamlandı. Metro hattının açılışına, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gelecek Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu aktıldı. Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener ve Ahmet Davutoğlu, hakkında hapis cezası verilen ve siyasi yasak getirilen Ekrem İmamoğlu’na destek verdiklerini vurguladı.