Efeler Belediyesi, zeytin hasadını tamamladı

• 9 Ocak 2023

Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, görev ve sorumluluk alanındaki zeytin ağaçlarının mahsullerini topladı. Efeler Belediyesi, zeytin ağaçlarının meyvelerinin dökülüp telef olmasını önlemek, Efeler’in zeytinlerinden elde edilen zeytinyağını uygun fiyatla vatandaşlarla buluşturmak için zeytin hasadı yaptı. Zeytin silkme işlemini tamamlayan Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, zeytin ağaçlarının bakımına başladı. Efeler Belediyesi’ne ait tarım arazilerinde, parklarda ve yeşil alanlarda bulunan zeytin ağaçlarını budayan ekipler, zeytin ağaçlarının verimliliğini artırmak ve ağaçların daha sağlıklı büyümesini sağlamak  için çalışmalarına devam ediyor.