Gaziemir’de 2022 yılında sokak hayvanları yalnız bırakılmadı

• 9 Ocak 2023
Gaziemir Belediyesi, 2022 yılında 5.820 sokak hayvanını yalnız bırakmadı.

Gaziemir Belediyesi, sokak hayvanlarını yalnız bırakmıyor. Kısırlaştırma, salgın hastalıklara karşı aşılama, sahiplendirme, kimliklendirme, kayıt altına alma, barındırma, tedavi olmak üzere sokak hayvanlarının tüm ihtiyaçlarını karşılayan Gaziemir Belediyesi, yeni cihazlarla donattığı klinikte sokak hayvanlarının ameliyat edilmesini de sağlıyor. Sokakta yaşayan hayvanlar, yapılması gereken işlemlerin yasa gereği alındıkları bölgeye bırakılıyor. Sokakta yaşayamayacak durumda olanlar ise, barınaklara ve bakımevlerine yerleştiriliyor. Gaziemir Belediyesi, 4.250 kilogram köpek ve 3.775 kilogram kedi mamasıyla ilçedeki can dostları besledi.