Hatay Büyükşehir Belediyesi yaş ayrımını ortadan kaldırıyor

• 9 Ocak 2023
Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan yaşlı vatandaşlar için eğlence programı düzenledi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan yaşlı vatandaşların uzun süre unutamayacağı bir eğlence programı düzenledi. Huzurevi sakinleri, Antakya’daki Karlısu Göleti Tesisleri’nde doyasıya eğlendi. 2023’e sayılı günler kala organize edilen etkinlikte, Hatay Büyükşehir Belediyesi ses sanatçılarının şarkılarına eşlik eden yaşlı vatandaşlar, halay çekti, gönüllerince oynadı. Keyifli vakit geçiren yaşlıların mutluluğu gözlerine yansıdı.