İzmir Büyükşehir Belediyesi 50 bin öğrencinin yanında

• 9 Ocak 2023
İzmir Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 50.000 öğrenciye beslenme çantası desteği verecek.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in sosyal belediyecilik ve eğitimde fırsat eşitliği vizyonu doğrultusunda öğrencilere destek uygulamaları devam ediyor. Gıda fiyatlarındaki fahiş artıştan etkilenen öğrencilerin beslenme sorunu yaşamaması için harekete geçen İzmir Büyükşehir Belediyesi, 6-14 yaş arasındaki öğrenciler için yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor. Üniversite öğrencilerine sıcak yemek ve çorba desteği veren İzmir Büyükşehir Belediyesi, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine ara öğün ve meyve dağıtımına başlıyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Çocuklar için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz,” dedi.