Kırşehir’de sokak hayvanları yalnız bırakılmadı

• 9 Ocak 2023
Kırşehir Belediyesi, kuşlara ve sokak hayvanlara yuva, yiyecek desteği sağlıyor.

Kırşehir Belediyesi, doğal yaşama özen gösteriyor, sokak hayvanlarına destek oluyor. Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, “Ekiplerimi, kuşlar için açık alanlara buğday, hayvan mama kutularına da mama bırakarak can dostlara soğuk kış günlerinde destek oluyor. Hayvanları ve yaban hayatını korumanın önemine inanıyoruz. Sokak ve yaban hayvanlarının aç kalmaması için hassas davranıyoruz. Doğaya ve doğal yaşama duyarlı bir hayırsever hemşerimiz tarafından yaptırılan 50 adet ahşap kuş yuvası, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından il merkezindeki ağaçlara yerleştirildi,” dedi.