Lüleburgaz Belediyesi kadınların yanında

• 9 Ocak 2023
Lüleburgaz Belediyesi’ne bağlı Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi sayesinde kadınlar toplumsal hayata dahil oluyor.

Kadınlar, Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi sayesinde hem üretiyor hem de toplumsal yaşama dahil oluyor. Toplumsal cinsiyet eşitliğine duyarlı politikaların geliştirilmesi, kadınların güçlendirilmesi için amacıyla hayata geçirilen, faaliyetlerini yıllardır başarıyla sürdüren Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nde, Lüleburgaz Belediyesi ve Lüleburgaz Halk Eğitimi Merkezi işbirliğiyle farklı alanlarda kurslar veriliyor. Bu sayede kadınlar gelişiyor, üretiyor, sporun ve sağlıklı yaşamın bilincine varıyor. Kurslara katılan kadınlar, ev ekonomilerine de katkıda bulunuyor.