“Performans Sahne” özel tiyatrolara can suyu oluyor

• 9 Ocak 2023
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete sunduğu “Performans Sahne”, özel tiyatrolara can suyu oluyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi’ndeki 630 kişilik “Büyük Sahne” ve 200 kişilik “Performans Sahne” sayesinde özel tiyatrolara katkıda bulunuyor. 200 koltuk kapasiteli Performans Sahne’, Antalya Şehir Tiyatroları’nın yanı sıra Antalya’da faaliyet gösteren özel tiyatrolara da ücretsiz tahsis ediliyor. Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Özgür’ün “can suyu” olarak adlandırdığı bu projeyle Antalya Büyükşehir Belediyesi, yüksek kira giderleri sebebiyle zorluk yaşayan tüm tiyatroları destekliyor. Bu sayede özel tiyatroların oyunlarını sahnelemesi için fırsat sunuluyor.