Tekirdağ’da 73 yeni araç vatandaşın hizmetinde

• 9 Ocak 2023
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, araç filosunu genişletti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, projelerine ve yatırımlarına devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nın araç filosuna 73 adet araç dahil edildi. Araçların tanıtım töreninde konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “2022 yılında toplam 150 aracı filomuza kazandırmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Hizmete aldığımız araçların hayırlı olmasını diliyorum. Her şeyin en iyisini hak eden halkımıza en iyi hizmeti vermek için mesai kavramı tanımaksızın çalışmaya devam edeceğiz,” dedi.