“Türkiye’de Sanat Mudanya Buluşmaları” düzenlendi

• 9 Ocak 2023
Mudanya Belediyesi ve Bursa Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi işbirliğiyle “Türkiye’de Sanat Mudanya Buluşmaları” düzenlendi.

Mudanya Belediyesi ve Bursa Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi işbirliğiyle cumhuriyetin 100. yılı anısına düzenlenen “Türkiye’de Sanat Mudanya Buluşmaları”, 6 Ocak’ta Taş Mektep Akademi’de başlıyor. Etkinliğin ilk konuğu, oyuncu ve yönetmen Murat Daltaban olacak. “Türkiye’de Sanat Mudanya Buluşmaları”, 3 Mart’ta Dr. Pelin Elcik Yorgancıoğlu’nu, 17 Mart’ta yazar Hasip Akgül’ü, 7 Nisan’da Dr. İbrahim Öztahtalı’yı, 5 Mayıs’ta yönetmen Yüksel Aksu’yu, 13 Ekim’de Prof. Dr. Semih Çelenk’i, 27 Ekim’de Dr. Tülay Akgül’ü, 24 Kasım’da Prof. Dr. Ayhan Helvacı’yı, 15 Aralık’ta Prof. Ali Sait Liman’ı ağırlayacak. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Taş Mektep Akademi, sanatçıları ağırlayacak. İlçemizin sosyal ve kültürel hayatına katkı sunan Taş Mektep Akademi’yle ne kadar gurur duysak az,” dedi.