Ataşehir Belediyesi’nden anlamlı sergi

• 30 Ekim 2023
Ataşehir Belediyesi, “Atatürk’ün Hayatı Boyunca Giymiş Olduğu Askeri ve Sivil Kıyafetler” adlı sergi açtı.

Ataşehir Belediyesi, cumhuriyetin 100. yıldönümü etkinlikleri kapsamında “Atatürk’ün Hayatı Boyunca Giymiş Olduğu Askeri ve Sivil Kıyafetler” adlı sergiyi ziyarete açtı. Sergi, Ataşehir Belediyesi’nin desteğiyle, Yenişehir Mahallesi’nin muhtarı Mustafa Arı’nın öncülüğünde ve Nova Arsa ana sponsorluğunda geniş katılımlı bir törenle açıldı. Serginin hazırlık sürecine Ataşehir Kent Konseyi, Ataşehir Rehberi ve çeşitli sivil toplum kuruluşları da katkıda bulundu. Serginin açılışına, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Belediye Meclisi Başkanvekili Kudret Arslan, başkan yardımcıları, birim müdürleri, siyasi partilerin il ve ilçe temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, muhtarlar, Nova Arsa Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Turgay Kolcuoğu ve çok sayıda konuk katıldı.