Avcılar Meydanı yenileniyor

• 30 Ekim 2023
Avcılar Belediyesi, Avcılar Meydanı’nı yeniliyor.

Avcılar Belediyesi, “Avcılar Meydan Düzenlemesi ve Zemin Altı Otopark” projesinin temel atma töreni gerçekleştirildi. Tören, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun liderliğinde ve Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli’nin ev sahipliğinde yapıldı. Törene, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, İstanbul Büyükşehir Belediyesi yöneticileri, eski Avcılar Belediye Başkanı Yüksel Çengel, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. İlçe merkeziyle E5 karayolu bağlantısını yeniden düzenleyen proje kapsamında Avcılar, modern bir kent meydanı ve sosyo-kültürel tesis kazanacak. Metrobüs bağlantısı ve Avcılar metro istasyonuyla bütünleşik tasarlanan projede, “Afet Eğitim Merkezi” de yer alıyor.