Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, “Yılın En Başarılı İlçe Belediye Başkanı” ödülüne layık görüldü

• 30 Ekim 2023
Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği tarafından düzenlenen ödül töreninde “Yılın En Başarılı İlçe Belediye Başkanı” ödülünü aldı.

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (Kamu-Der) tarafından düzenlenen ödül töreninde “Yılın En Başarılı İlçe Belediye Başkanı” ödülünü aldı. Başkan adına ödülü, Ankara İzmirliler Dernek Başkanı ve milletvekili danışmanı Yasin Aksu teslim aldı. Başkan Yılmazlar, “Bu ödülü her zaman yanımızda olan ve desteğini esirgemeyen Beydağ’da yaşayan vatandaşlar adına aldık. Beydağ için, çocukların geleceği için gece-gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Çalışma arkadaşlarıma, beni ödüle layık gören Kamu-Der Kurucu Genel Başkanı Cevdet Baştuğ’a ve Kamu-Der yönetimine teşekkür ediyorum,” dedi.