“Beylikdüzü Edebiyat Günleri” düzenlendi

• 30 Ekim 2023
Beylikdüzü Belediyesi, “Beylikdüzü Edebiyat Günleri” düzenledi.

Beylikdüzü Belediyesi, cumhuriyetin 100. yılı anısına “Beylikdüzü Edebiyat Günleri” düzenledi. Etkinlik, 20-22 Ekim tarihleri arasında Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi, edebiyat dünyasının sevilen isimleri imza günleri ve söyleşiler düzenlendi. Etkinliğin ilk gününde, Seda İşbeceren, Aynur Yavuz, Solmaz Ay, Aytekin Duran, Mümin Dere, Nihat Altınok imza etkinliğinde sevenleriyle buluştu. Yazar Nazan Koç, “Bizi Kimler Yönetiyor-Sen Kimsin?”, Burcu Polatdemir, “Ebeveyn ve Çocuk Kaygısı” konulu söyleşilere katıldı. Kitapseverler, Ahmet Ümit, Engin Nayman, Fuat Sevimay, Meyra Yurttaş, Aslı Perker ve Tuna Kiremitçi’yle bir araya geldi.