Bodrum beş günlük turnuva

• 30 Ekim 2023
Bodrum Belediyesi, “5. Tekerlekli Sandalye 100. Yıl Tenis Turnuvası” düzenledi.

Bodrum Belediyesi ve Türkiye Tenis Federasyonu işbirliğiyle “5. Tekerlekli Sandalye 100. Yıl Tenis Turnuvası” düzenlendi. Beş gün süren turnuvada 29 sporcu mücadele etti. Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen turnuvanın ödül töreni, Bitez tenis kortlarında yapıldı. Törene, Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Başkan Yardımcısı Yaşar Çelikkan, Bodrum Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Oktay Dumruk, millî sporcu Barış Telli, sporcular ve çok sayıda izleyici katıldı. Başkan Ahmet Aras, katılımcılara, turnuvayı organize eden Türkiye Tenis Federasyonu’na ve belediye personeline teşekkür etti, 100. yıla özel düzenlenen bu turnuvanın gelecek yıl çok daha geniş kapsamlı olacağını belirtti.