Bosphorun 10K Koşusu ve Spor Festivali düzenlendi

• 30 Ekim 2023
Beşiktaş Belediyesi, Bosphorun 10K Koşusu ve Spor Festivali’ne ev sahipliği yaptı.

Beşiktaş Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Kuruçeşme-Bebek-Çırağan Sarayı rotasında Bosphorun 10K Koşusu ve Spor Festivali gerçekleştirildi. Dünyanın en önemli parkurlarından biri olan Bosphorun 10K’da, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da koştu. Birbirinden farklı spor etkinliklerinin yer aldığı festival, Nike ve Ford Türkiye ana sponsorluğunda gerçekleştirildi. Bosphorun 10K öncesi refleks, drift bike, trambolin, langırt etkinlikleri ve grafiti workshopları düzenlendi. Yarışta çipli takip sistemi kullanıldı, yarış güzergâhı araç trafiğine kapatıldı.