Büyükçekmece Belediyesi beslenme destek paketi uygulamasını sürdürüyor

• 30 Ekim 2023
Büyükçekmece Belediyesi, beslenme destek paketi uygulamasına bu yıl da devam ediyor.

Büyükçekmece Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin ilköğretim çağındaki çocukları için başlattığı beslenme destek paketi uygulamasını bu yıl da sürdürüyor. Uygulamanın amacı, çocukların dengeli ve sağlıklı beslenmesini sağlamak. Sevgi Eli Market’te hijyenik koşullarda hazırlanan beslenme destek paketleri, belediye personeli tarafından her hafta ailelerin evlerine teslim ediliyor. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne gelen talepler değerlendiriliyor, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına, ilçe merkezine uzak, eskiden köy statüsündeki mahallelerde yaşayan öğrencilere beslenme desteği veriliyor.