Efes Selçuk Belediyesi’ne bir ödül daha

• 30 Ekim 2023
Efes Selçuk Belediyesi, iş dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan Sürdürülebilir İş Ödülleri 2023’te ödül aldı.

Efes Selçuk Belediyesi, iş dünyasının en saygın ödüllerinden biri olan “Sürdürülebilirlik İş Ödülleri 2023’te, “Sosyal Etki-İnsan Odaklı Proje” kategorisinde Efes Tarlası Yaşam Köyü Projesi’yle ödül kazandı. “Dönüşüm Birlikte Mümkün” sloganıyla bu yıl 10.’su düzenlenen “Sürdürülebilir İş Ödülleri”, İstanbul’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Efes Tarlası Yaşam Köyü Projesi’nin cumhuriyet projesi olduğunu belirterek, “Cumhuriyet değerlerine saygılı, üretimi destekleyen Efes Tarlası Yaşam Köyü, ‘Sürdürülebilir İş Ödülü’ aldı. Bu ödül, tüm Efes Selçuklulara aittir, bu ödül, üretime, üreticiye aittir, bu ödül, geleceğe aittir,” dedi.