Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, küçük üreticilere desteğini sürdürüyor

• 30 Ekim 2023

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Çifteler ilçesindeki küçük üreticilere destek olmaya devam ediyor. Noter huzurunda yapılan kura çekimiyle belirlenen hak sahiplerine küçükbaş hayvanları teslim edildi. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, tohum, fide, fidan, sıvı gübre, ekipman, balya, yem gibi desteklerle ağır ekonomik koşullar sebebiyle üretemez hâle gelen küçük üreticilerin yanında oluyor. “Küçükbaş Yetiştiriciliği Destekleme ve Yayma Projesi” kapsamında düzenlenen törene, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de katıldı. Projeyle, 25 küçük üreticiye toplam 275 küçükbaş hayvan verildi.