Foça Belediyesi, oryantiring etkinliği düzenledi

• 30 Ekim 2023

Foça Belediyesi, cumhuriyetin 100. yılını kutlamak amacıyla oryantiring etkinliği düzenledi. İki gün süren etkinlik, Ilıpınar Mahallesi’nde yaklaşık 300 sporcunun katıldığı orta mesafe yarışıyla başladı. Dereceye giren sporculara madalyaları ve ödülleri, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Tekin Çolakoğlu, Oryantiring Federasyonu Asbaşkanı Dr. Zekeriya Gül, Yarışma Teknik Sorumlusu Cihat Acar, Altun Spor Başkanı Cengiz Altun, Foça Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Emre Şahin ve hakemler tarafından takdim edildi. Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, “Cumhuriyetimizin 100. yılı nedeniyle daha da anlam kazanan, yol bulma becerisi ve dayanıklılık gerektiren bu zorlu etkinlikte yarışan tüm sporcularımızı kutlarım. Türkiye Oryantiring Federasyonu’na, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne, Altun Spor Kulübü’ne, hakemlere, antrenörlere, spor kulüplerine ve katkı sağlayan herkese teşekkür ederim,” dedi.