Gaziemir Belediyesi, elektronik atık kampanyası başlatıyor

• 30 Ekim 2023

Küresel ısınma, iklim değişikliklerine yol açıyor, kuraklığa, çölleşmeye, yağışlarda dengesizliğe, su baskınlarına, tayfun, fırtına, hortum gibi meteorolojik olaylara neden oluyor. Gaziemir Belediyesi, küresel ısınmanın yol açtığı ve dünyayı tehdit eden iklim değişikliğiyle mücadeleye katkıda bulunmak için çalışmalarını sürdürüyor. Sıfır atık sisteminin kurulması ve atıkların geri dönüştürülebilmesi için çalışmalar yürüten Gaziemir Belediyesi, elektronik atık kampanyası başlattı. “40 Yılın Hatırı, 40 Asır Umut Olsun” sloganıyla düzenlenen kampanya kapsamında 50 kilogram ağırlığında elektronik atık toplayarak 25 Aralık 2023 tarihine kadar atık getirme merkezine teslim eden vatandaşlara kahve makinesi armağan edilecek.