Gemlik Belediyesi spora ev sahipliği yapmayı sürdürüyor

• 30 Ekim 2023
Gemlik Belediyesi, ulusal ve uluslararası turnuvalara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Gemlik Belediyesi, Cumhuriyet’in 100. yılı için düzenlenen Yıldızlar Judo Turnuvası’na ev sahipliği yaptı. İlçe Spor Müdürlüğü, Türkiye Judo Federasyonu, Gemlik Belediyesi, Gemlik Belediyespor ve Gemlik Kulüpler Birliği katkısıyla düzenlenen turnuvada, 12 ilden toplam 237 sporcu mücadele etti. Turnuvaya, Türkiye Judo Federasyonu Teknik Kurul Başkanı Deniz Şilli, Türkiye Judo Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Erekenci, Gemlik Belediyespor Başkanı Durmuş Uslu, Gemlik İlçe Spor Müdürü Berkant Atasoy ve Judo İl Temsilcisi Ahmet Kılınç katıldı. Gemlik İlçe Spor Müdürü Berkant Atasoy, Gemlik’in artık bir spor kenti olduğunu vurguladı ve tüm katılımcılara başarılar diledi.