HATMEK yeniden hizmet vermeye başladı

• 30 Ekim 2023
Hatay Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kurs Merkezi (HATMEK), yeniden hizmet vermeye başladı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kurs Merkezi, İskenderun ilçesindeki yeni yerinde hizmet vermeye başladı. 6 Şubat’ta yaşanan depremde hasar gören HATMEK binası, Kurtuluş Mahallesi’ndeki yeni yerinde kurs kayıtlarını almaya başladı. Hatay Büyükşehir Belediyesi, toplam 21 farklı branşta kurs açılacağını, kurslara kayıtların başladığını duyurdu. Belediye yetkilileri, vatandaşların meslek edinmesini sağlayacak, sosyo-kültürel gelişimini destekleyecek kursların talepler doğrultusunda artırılabileceğini belirtti.