İstanbul Büyükşehir Belediyesi sağlık hizmetlerini sürdürüyor

• 30 Ekim 2023
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, sağlık hizmetlerine devam ediyor.

Sağlık Dairesi Başkanlığı, Tozkoparan, Kayışdağı, Şehzadebaşı ve Esenyurt’taki tıp merkezlerinde ücretsiz meme kanseri gözetim hizmeti veriyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kentsel yaşamın olumsuz etkilerinden kadınları korumak ve erken teşhisle kadınları bilinçlendirerek kanserle mücadeleyi güçlendirmek için sağlık hizmetlerini çeşitlendirmeye devam ediyor. Meme kanseriyle mücadele kapsamında 3 Mart 2023 tarihinde meme kanseri gözetim hizmeti başlatıldı. Sağlık Dairesi Başkanlığı, Sağlık ve Hıfzıssıhha Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan meme kanseri gözetim hizmeti, kanseri erken evrede tespit ederek kadınları tedaviye yönlediriyor.