Karşıyaka Belediyesi’nden bir birincilik daha

• 30 Ekim 2023
Karşıyaka Belediyesi’nin “Karşıyaka Kentsel Gıda Strateji Belgesi”, TMMOB Şehir Plancıları Odası Raci Bademli İyi Uygulamalar Ödülü Yarışması’nda birincilik ödülüne layık görüldü.

Prof. Dr. Raci Bademli anısına düzenlenen, iki yılda bir tekrarlanan TMMOB Şehir Plancıları Odası Raci Bademli İyi Uygulamalar Ödülü Yarışması, 11. kez düzenlendi. “Karşıyaka Kentsel Gıda Strateji Belgesi”, TMMOB Şehir Plancıları Odası Raci Bademli İyi Uygulamalar Ödülü Yarışması’nda birinci seçildi. Karşıyaka Belediyesi ve Yerküre Yerel Çalışmalar Kooperatifi işbirliğiyle hazırlanan belge, tüm ülkeye örnek gösterildi.  Çalışmanın ana ekibinde, Doç. Dr. Emel Karakaya Ayalp, Dr. Mehmet Fatih Tatari ve Orkun Doğan yer aldı.