“Metamazon” adlı belgeselin gösterimi gerçekleştirildi

• 30 Ekim 2023
Çanakkale Belediyesi, meme kanseri farkındalığını artırmak amacıyla “Metamazon” adlı belgeselin gösterimini gerçekleştirdi.

Çanakkale Belediyesi, 1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında “Metamazon” adlı belgeselin gösterimini gerçekleştirdi. Belgesel gösterimine, Çanakkale Belediye Meclisi üyesi Birten Sarıbaş katıldı. Yaklaşık bir saat süren belgeselde, Metamazon Derneği’nin kurucusu Canan Perdahlı’nın hayatından kesitler yer alıyor. Yönetmenliğini Can Adiloğlu’nun yaptığı belgesel film, metastatik meme kanserine dikkat çekiyor. Metastatik meme kanseriyle savaşan kadınlara destek olan Perdahlı, binlerce kadına umut oluyor.