Muğla Büyükşehir Belediyesi hijyen paketleri dağıtmayı sürdürüyor

• 30 Ekim 2023
Muğla Büyükşehir Belediyesi, “Mor Yaşam Projesi” kapsamında cezaevlerindeki kadın hükümlülere ve çocuklarına hijyen paketi dağıtmaya devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, cezaevlerindeki hükümlü kadınlara ve çocuklarına her üç ayda bir hijyen paketi dağıtıyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi, Mor Yaşam Projesi kapsamında Muğla E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ve Seydikemer Eşen T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda kalan kadınlara ve çocuklarına hijyen paketi ulaştırıyor. Ekipler, bugüne kadar iki cezaevindeki 1.828 kadın ve 61 çocuk için 1.889 adet hijyen paketi dağıttı. Hijyen paketlerinde, hijyenik ped, ağda, sabun, şampuan, bulaşık deterjanı, çamaşır deterjanı, diş macunu, diş fırçası, banyo lifi, kulak çöpü, dudak koruyucu ruj, çöp poşeti, topuk taşı, bulaşık süngeri, tarak yer alıyor.