Muratpaşa Belediyesi’nden anlamlı yarış

• 30 Ekim 2023
Muratpaşa Belediyesi, cumhuriyetin 100. yılı anısına “Toros Keçisi 100. Yıl Antalya Tırmanış Yarışı” düzenledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Bisiklet Federasyonu, Antalya Bisiklet Derneği, Antalya Bisiklet Festivali Derneği, Bisiklet Turizmi Derneği, Uğur Bisiklet ve Leo firmalarının işbirliğiyle “Toros Keçisi 100. Yıl Antalya Tırmanış Yarışı” gerçekleştirildi. Farklı kategorilerde yaklaşık 500 sporcunun katıldığı etkinlikte, 22 kilometresi tırmanış parkuru olmak üzere toplam 50 kilometrelik parkur başarıyla tamamlandı. Katılımcıların yol ya da dağ bisikletiyle katıldığı yarış, Muratpaşa Belediyesi Atatürk Kent Meydanı’ndan başladı, 1.853 metre rakımdaki Feslikan Yaylası’na kadar sürdü.