“NASA Space Apps Challenge” etkinliği düzenlendi

• 30 Ekim 2023
Ankara Büyükşehir Belediyesi, ODTÜ İnovasyon Öğrenci Topluluğu işbirliğiyle düzenlenen “NASA Space Apps Challenge” etkinliğine ev sahipliği yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, dijital teknolojiyi yakından tanımak ve kendini geliştirmek isteyen gençlerin bir araya geldiği etkinliklere ev sahipliği yapmayı sürdürüyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı ve ODTÜ İnovasyon Öğrenci Topluluğu işbirliğiyle “NASA Space Apps Challenge” etkinliği düzenlendi. Etkinlikte gençler, yaratıcılığı yetenekle birleştirerek dünya ve çevre problemlerini çözmek, uzayda ilerlemek ve insanlığın gelişimi için yeni fikirler, uygulamalar ve platformlar üretmek için 48 saat boyunca yoğun bir mücadele verdi. Kazanan takımlar, para ve sürpriz hediyelerle ödüllendirildi.