PWA Windsurf Dünya Kupası düzenlendi

• 30 Ekim 2023
Çeşme Belediyesi’nin sponsorluğunda ve Çağla Kubat Windsurf Akademi’nin ev sahipliğinde “PWA Windsurf Dünya Kupası” düzenlendi.

Dünyanın dört bir yanından gelen sporcuların rekabet ettiği “PWA Windsurf Dünya Kupası”, sörf gösterilerine, canlı konserlere ve sponsor markaların etkinliklerine sahne oldu. Çağla Kubat Windsurf Akademi’nin ev sahipliğinde, Çeşme Belediyesi’nin sponsorluğunda düzenlenen turnuvaya, Bonaire, Bulgaristan, Avusturya, Hollanda, Belçika, Polonya, Fransa, Almanya, Yunanistan, İtalya’dan 100’e yakın sporcu katıldı. “PWA Windsurf Dünya Kupası”, beş gün boyunca heyecan fırtınası estirdi. Ödül törenine, Çeşme Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, İlçe Spor Müdürü Nuri Büyükateş ve çok sayıda davetli katıldı.