Torbalı Belediyesi, öğrencilerin kırtasiye ihtiyacına destek oluyor

• 30 Ekim 2023
Torbalı Belediyesi, ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye malzemesi desteği verdi.

Torbalı Belediyesi, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Her yıl ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye malzemesi desteği veren Torbalı Belediyesi, bu yıl da desteğini sürdürüyor. Toplam 3.750 öğrenciye kırtasiye seti dağıtıldı. Bu yıl kırsal mahallelerde planlanan festivaller iptal edildi, sosyal yardımlara ayrılan bütçe artırıldı. Kırtasiye setinde, çanta, çizgili defter, kareli defter, kurşun kalem, kırmızı kalem, silgi, kalemtıraş, resim defteri, kuru boya, pastel boya, cetvel seti yer alıyor.