Aydın Büyükşehir Belediyesi yerel tarım ürünlerini korumak için çalışıyor

• 30 Kasım 2023
Aydın Büyükşehir Belediyesi, yerel tarım ürünlerini korumak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, kışlık sebze fide üretimini sürdürüyor. Bozdoğan’daki yerel tarım ürünleri serasında üretilen fideler vatandaşlara dağıtılıyor. Bu yıl, marul, lahana, karnabahar ve brokoli fideleri dağıtılacak. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Yere tohum düşse bereket fışkıran Aydın’ın topraklarında üretilen sebze ve meyvelere sahip çıkıyoruz. Vatandaşların da yerel tarım ürünlerine sahip çıkmasını istiyoruz. Aydın genelinde ürettiğimiz yüz binlerce fideyi vatandaşlarla buluşturuyoruz,” dedi.