“Diyabette Sağlıklı Yaşam” semineri düzenlendi

• 30 Kasım 2023
Beylikdüzü Belediyesi, Dünya Diyabet Günü kapsamında “Diyabette Sağlıklı Yaşam” konulu seminer düzenledi.

Beylikdüzü Belediyesi, 14 Kasım Dünya Diyabet Günü kapsamında “Diyabette Sağlıklı Yaşam” konulu seminer düzenledi. Çukurova Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zafer Yönden, diyabetten korunmak için sağlıklı beslenmenin ve egzersizin önemine dikkat çekti. Yoğun ilgi gören seminere katılanlar, diyabete ilişkin sorularına yanıt buldu. Diyabetin ciddi bir sağlık sorunu olduğunu ifade eden Doç. Dr. Zafer Yönden, kişinin yaşam kalitesini bozan hastalığa yakalanmamak için sağlıklı beslenmenin gereğine vurgu yaptı.