Foça Belediyesi kadın mücadelesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor

• 30 Kasım 2023
Foça Belediyesi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında etkinlik düzenledi.

Foça Belediyesi ve Foça Kent Konseyi Kadın Meclisi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında etkinlik düzenledi. Esra Songün moderatörlüğündeki panele, İBB Kadın Sığınma Evleri Koordinatörü Ferda Ülker, sosyolog Buse Yücel Kaba, avukat ve uzman arabulucu Sinem Dağıstan, Foça İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi Şiddetle Mücadele Büro Amirliği personeli katıldı Panelde, engelli kadın perspektifinden kadına yönelik şiddet, kadına yönelik şiddetin evrensel boyutu, 6284 sayılı kanun koruyucu ve önleyici tedbirler ve KADES uygulaması hakkında bilgi verildi. “Narperi’nin Bileziği” adlı film gösteriminin ardından yönetmen Jale İncekol izleyicilerin sorularını yanıtladı.