“Gönülden Dile” konseri düzenledi

• 30 Kasım 2023
Narlıdere Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, “Gönülden Dile” konseri düzenledi.

Narlıdere Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, şef Gerçekay Oral yönetiminde     “Gönülden Dile” konseri düzenledi. Narlıdere Belediyesi’nin kurslarına katılan kursiyerlerden oluşturulan koro, sanatseverleri kültürümüzün en seçkin örnekleriyle buluşturdu. Yaklaşık üç saat süren konser, sanatseverlerden büyük alkış aldı. Konseri, Narlıdere Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ay, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar izledi. Koronun, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün portresine dönerek söylediği türkü, uzun süre ayakta alkışlandı.