Günaltay Semt Merkezi hizmete açıldı

• 30 Kasım 2023
Karabağlar Belediyesi, Günaltay Semt Merkezi’ni hizmete açtı.

Karabağlar Belediyesi, kadınları üretime dahil etmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda semt merkezlerinin sayısı artırılıyor. Bu bakış açısıyla projelendirilen Günaltay Semt Merkezi, törenle hizmete açıldı. Törene, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ve eşi Fügen Selvitopu, meclis üyeleri, muhtarlar, Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Alev Ağrı, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Aydan Tör, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin temsilcileri, çoğunluğunu kadınların oluşturduğu çok sayıda mahalle sakini katıldı. Başkan Muhittin Selvitopu, semt merkezlerinin sayısının 19’a ulaştığını vurgulayarak, “Hedefimiz, 58 mahallenin tamamına bu merkezleri yaymak,” dedi.